Text

Mecanoo envisions the project as means to create a new gateway to Perth; to its history and its pride. The scheme proposal seeks to re-activate Perth City Hall by a number of ‘light touch’ interventions that embrace the building’s beauty and character, whilst improving accessibility and reinforcing existing connections. By increasing transparency on all elevations and providing levelled access, people are encouraged to come inside. — Mecanoo

Title: Perth City Hall
Client: Mecanoo
YYYY: 2019

Interiors + Architectural Photographer.

©2021


Index

Commissions—
BASF

Blackfriars Penthouse

British Council HQ

Design Ventura

Film Locations

Hart Shoreditch

Krištof Kintera

Local Crescent

Location House

Mill Lodge

Minima

Perth City Hall

River Studio

St Richard's Hospice

Wembley Stadium

Whistles

Wine Freedom


Personal—
Cooling Towers

Demolition

Ends

Jungle Junction

Holbrook Tower

Shutter

Tower Block