Client: Liv Projekt

River Studio was originally a packing shed for a market garden and is located in greenbelt.

‘We are passionate about repurposing old buildings and wanted to experience, hands-on, the practical requirements of developing a Passivhaus studio from an eyesore asbestos clad shell.

The re-purposing of this unpromising building is an example of how imaginative re-use can be better than a new build option.’ — Marco da Cruz

Commissions
︎
WeWork

Design Museum

Perth City Hall

Prince Akatoki

Location House

Avro

MMU Student Hubs

Hew Locke

Film Locations

Derwent House

The Guardian

Roasting Plant

River Studio

The Compound

Royal Birmingham Conservatoire

Glenn Howells Architects

Birmingham Municipal Bank

Mühle

Air Traffic Control Tower

Grand Hotel

Hillsborough Castle

Personal
︎
Ends

Vitsœ

Eureka!

Cooling Towers Pt.2

Tower Block

Shutter

Cooling Towers Pt.1

Jungle Junction

Holbrook Tower